Vergaderen bij Maxima's

Waar gezelligheid, gastvrijheid en een goede keuken samenkomen.

De zalen

BLOEM

Max 16 personen
De Bloem is uiterst geschikt voor de wat kleinere bijeenkomsten en biedt plaats aan maximaal 12 tot 16 personen. Deze zaal ligt op de begane grond en beschikt over een eigen toiletgroep en deelt met Ster een pantry.

STER

Max 16 personen
DeSter is uiterst geschikt voor de wat kleinere bijeenkomsten en biedt plaats aan maximaal 12 tot 16 personen. Deze zaal ligt op de begane grond en beschikt over een eigen toiletgroep en deelt met Bloem een pantry.

HUISKAMER

Max 30 personen
Deze ruimte biedt plaats aan ongeveer 30 personen en heeft een Indische huiselijke inrichting geheel in het teken van de voorliefde van Indonesië en de heerlijke keuken, deze ruimte wordt veelal geboekt voor de kleinere partijtjes en is dus uiterst geschikt voor feesten en partijen. De zaal is direct gelegen aan onze binnentuin die bij mooi weer een mooie uitkomst biedt om hier u wfeestje te houden.

SPEELZAAL

Max 90 personen
De speelzaal is geschikt voor de wat grotere bijeenkomsten en biedt ruimte aan maximaal 90 personen. Deze zaal ligt op de benedenverdieping en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor zowel sport, bijeenkomsten of vergaderingen is deze zaal uiterst geschikt.
Let op! Deze zaal is alleen te boeken na 14:30 s´middags op doordeweekse dagen.

HET LAB

Max 25 personen
Op de bovenverdieping bevindt zich het lab een ruimte die perfect is voor creatieve bijeenkomsten, workshop en activiteiten. De zaal is zo ingericht dat deze gemakkelijk om te bouwen is naar jouw wensen. In deze ruimte kan je met maximaal 25 personen tegelijkertijd terecht voor het volgen voor jouw activiteit, workshop of bijeenkomst.

Eten & drinken

Vergader vitaminen

Koffie, thee, vrolijk water en lekkernijen. Prijs: € 4,95 p.p. per dagdeel incl. BTW

Lunch Basic

Twee belegde broodjes, fruit, melk/karnemelk Prijs: € 7,50 p.p. incl. BTW

Lunch Maxima's

Soep van de dag, twee belegde broodjes, fruit, melk/karnemelk en een Leusder kroket Prijs: € 9,95 p.p. incl. BTW

Lunch Indonesisch

Indonesische hap van ons buffet. Je keuze bestaat uit nasi, bami of witte rijst, 2 soorten groente en twee soorten vlees en een ei. Excl. drank. Prijs: € 9,95 p.p. incl. BTW

Borrel Basic

Hollands gedestilleerd, 2 glazen met nootjes en zoutjes. Prijs: € 7,95 p.p.

Borrel Maxima's

Hollands gedestilleerd, 2 glazen met nootjes en zoutjes, worstjes, blokje kaas en twee bitterballen. Prijs: € 9,95 p.p.

Informatie Aanvraag voor Reservering

Let op! Het versturen van dit formulier is nog geen definitieve reservering.