eten . drinken . ontmoeten

Waar gezelligheid, gastvrijheid en een goede keuken samenkomen.

Elkaar ontmoeten

Maxima’s is een buurtrestaurant in het hart van Leusden-Zuid. Je vindt ons in het MFC Antares in de wijk Tabaksteeg. Maxima’s is een gezellig restaurant met terras en binnentuin. Je kunt een kop koffie bij ons drinken, lunchen, vergaderen, dineren, feesten, BBQ-en, High Tea-en en van een echte Indonesische maaltijd genieten in ons restaurant (of afhalen).

Het laatste nieuws

Home 25

Rommelmarkt 21/5

Helaas hebben we de rommelmarkt van 21/5 moeten annuleren. De eerst volgende rommelmarkt is op 24/9 we hopen je dan te zien.

Vergaderen bij Maxima's

Heb je iets te bespreken met je collega's, relaties of vereniging en zoek je een vergaderruimte in de buurt?
Kom naar Maxima's. Je kunt bij ons al vergaderen vanaf € 45,00 per dagdeel. Parkeren is gratis, de bus stopt voor de deur.
En heel belangrijk: Maxima's zorgt dat het je aan niets ontbreekt! Kom kennis maken met onze beroemde 'Vergader Vitaminen'!

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom Jong en oud. Alleen(staand) of niet.
Iedereen is welkom bij Maxima's. Ons buurtrestaurant is het sociale en gezellige kloppend hart van Leusden-Zuid.
Kom iedere woensdag naar onze Aanschuiftafel en leer je mede-buurtbewoners kennen.

Aanschuifmenu: € 16,50 p.p. inclusief 2 drankjes.

Eten & Drinken

Maxima's is een buurtrestaurant in het hart van Leusden-Zuid. Je vindt ons in het MFC Antares in de wijk Tabaksteeg. Maxima's is een gezellig restaurant met terras en binnentuin. Je kunt een kop koffie bij ons drinken, lunchen, vergaderen, dineren, feesten, BBQ-en, High Tea-en en een echte Indonesische maaltijd nuttigen of afhalen.

Activiteiten van deze Week

2023 mei

Week 5

ma 1
di 2
wo 3
do 4
vr 5
za 6
zo 7
ma 8
di 9
wo 10
do 11
vr 12
za 13
zo 14
ma 15
di 16
wo 17
do 18
vr 19
za 20
zo 21
ma 22
di 23
wo 24
do 25
vr 26
za 27
zo 28
ma 29
di 30
wo 31
do 1
vr 2
za 3
zo 4

Wat anderen zeggen....

Frans Stokkink
Frans Stokkink
19/03/2023
Soep smaakte goed, maar de hoofdmaaltijd van Indonesische rijsttafel was ondermaats. Helaas geen aanrader. Ter plaatse hadden we in eerste instantie nog redelijk enthousiast gereageerd, maar bij nader inzien en vergeleken met hoe alles zou moeten smaken, haalde dit buurtrestaurant dit niet. Daardoor haalde de prijs/kwaliteitsverhouding het zeker niet. Ook niet met een voordeelcoupon. Jammer. Wel aardige bediening.
Sjaak Schouten
Sjaak Schouten
15/03/2023
Een buurtrestaurant met vriendelijk personeel. Het Indische eten was prima. Wij kwamen er via Social Deal en waren echt verrast.
Yvonne Cloo
Yvonne Cloo
15/03/2023
Indische rijsttafel Anders dan ik verwachtte, maar ben benieuwd hoe dit 3-gangen menu zal smaken. Het is een buurtrestaurant en we laten ons verrassen... Het zal wel goed zijn hier, want ze staan in de rij. 🤔 Grapje! In de locatie is een stembureau gevestigd. 😂 Nb. Ook dit adres is een aanrader. Hij maakt iedere keer iets anders. Wij aten mini loempia's, een uitgebreide rijsttafel en een heerlijke plak lavacake tooe. Verwacht geen traditioneel uitziend Indisch restaurant, maar het eten is wel traditioneel Indisch en van erg goede kwaliteit. Ik zet dit adres in mijn favorietenlijst.
T. van Plaggenhoef
T. van Plaggenhoef
11/03/2023
Een gezellig dagje uit met onze beste vrienden;ontvangst koffie met gebak lekker wandelen op de Treek en bij terugkomst een uitgebreide lunchplank!!Super aardige bediening echt Top👍👍en heerlijk geluncht.
Roos Pick
Roos Pick
05/03/2023
We hadden een Indische rijsttafel via social deal. Smaakte goed en de prijs voor twee was laag. 3;gangen 33 euro excl drinken en fooi voor twee.
Irene Zoeteweij
Irene Zoeteweij
19/02/2023
Wel een leuke sfeer. Fijne achtergrondmuziek met het diner. Het eten in de schaaltjes werd wel heel snel koud. Dat was jammer! Tip om het op warmhoudschalen te zetten op de tafel. Dan is het echt veel meer genieten!
Marc Cronau
Marc Cronau
06/02/2023
Leuk restaurant, goede sfeer, vriendelijk personeel. Het eten is erg lekker, we zijn al meerdere keren geweest en het is altijd een verrassing met de wisselende gerechtjes in de rijsttafel.
Mich Beer
Mich Beer
01/02/2023
Via social deal een heerlijke high tea genoten. Dieetwensen waren geen probleem en het was erg lekker. Personeel was ook vriendelijk. De sfeer binnen is ook erg gezellig.